Complete check-up van jouw computer of laptop incl. virusverwijdering, fysiek opschonen en software updates
Irriteer jij je al maanden aan je computer die zo vreselijk langzaam opstart en zijn er allerlei programma’s geïnstalleerd die je nooit gebruikt?  Je krijgt continu ongevraagd reclameboodschappen voorgeschoteld en het internet lijkt als maar trager te worden. Je gebruikt de computer inmiddels ook al enkele jaren en deze heeft in al die tijd nog nooit een echte servicebeurt gehad. Je kunt dan twee dingen doen: een nieuwe computer kopen, of je schoont je pc op en zorgt ervoor dat deze weer als nieuw werkt. Kortom, het is tijd voor een echt grondige schoonmaakbeurt.
 
Je pc of laptop wordt volledig van A tot Z nagekeken. Tevens worden allerlei virussen verwijderd en wordt de software ge-update. Bij Netsooj PC-Repair staan we voor je klaar om ervoor te zorgen dat je pc of laptop weer zo goed als nieuw is. De perfecte oplossing dus om je computer weer als nieuw te laten lopen.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar de kosten!