Open Source

 

Waarom zou je veel geld uitgeven aan software? Zeker zo vlak na de feestdagen kun je die centen beter in je zak houden. Er zijn namelijk heel wat gratis alternatieven voor dure software. Waar? Gewoon, op het web. Wij zetten de leukste op een rijtje. Lezen, kiezen en downloaden maar!
Enneh… bevalt de software, dan is een donatie aan de makers natuurlijk altijd welkom!

VLC Media Player

VLC Media Player begon als een projectje van een paar studenten aan de universiteit van Parijs, en is inmiddels een van de populairste mediaplayers. Dat is niet zo gek, want de speler is behoorlijk veelzijdig en compatibel met verschillende besturingssystemen. VLC weet raad met audio, video en streaming content. Bovendien is de speler snel en licht, maar zo’n 17MB. Wat wil je nog meer?

VLC speelt verschillende audio- en video formaten af, zoals OGG, MP3, WAV en WMA, maar ook AVI, MPEG en WMV. Ook te gebruiken voor dvd, vcd en verschillende andere streamingprotocollen. Verder kan VLC gebruikt worden als server voor unicast of muticaststreams in IPv4 of IPv6.
VLC Media Player

De Gimp

Ook deze krachtige beeldbewerker is ruim tien jaar geleden begonnen als studentenproject. Wie bekend is met het gerenommeerde Adobe Photoshop, zal zijn weg makkelijk kunnen vinden door de Gimp interface. Layers, channels, paletten en een waaier aan gereedschap staan ter beschikking van de Gimp-gebruiker. Zoek je een veelzijdige beeldbewerker en wil je geen geld uitgeven, dan zit je goed met deze krachtpatser.
De Gimp

Paint.NET

Wie een simpele doch krachtige beeldbewerker zoekt voor Windows, moet zijn licht eens opsteken bij Paint.NET. Foto’s spiegelen, draaien, verkleinen of vergroten, kleuren aanpassen, rode ogen verwijderen… Paint.NET kan het allemaal. Bovendien is de interface intuïtief. Wie niet veel ervaring heeft met het bewerken van foto’s, kan hier prima mee uit de voeten.
Paint.NET

7-Zip

Windows-gebruikers kennen WinZip, een hulpmiddel om grote bestanden mee te verkleinen. Toch zijn er zeer goede alternatieven. Een van de meest gebruikte is 7-Zip, een tooltje dat formaten als ZIP, TAR en GZ moeiteloos verhapstukt. Wat heet! In veel gevallen slaagt 7-Zip er in de bestanden tot bijna de helft kleiner te maken dan andere filecompressors.
7-Zip

Pidgin

Eindelijk een vriendelijke online chatclient die moeiteloos communiceert met verschillende protocollen, zoals die van Windows Live Messenger (MSN), Yahoo! en Google Talk. Hier hebben heel wat mensen op gewacht. En juist vanwege het feit dat Pidgin zo veel verschillende Instant Messaging services ondersteunt, krijgt de client steeds meer gebruikers. Waar wacht je nog op?
Pidgin

 

Complete check-up van jouw computer of laptop incl. virusverwijdering, fysiek opschonen en software updates
Irriteer jij je al maanden aan je computer die zo vreselijk langzaam opstart en zijn er allerlei programma’s geïnstalleerd die je nooit gebruikt?  Je krijgt continu ongevraagd reclameboodschappen voorgeschoteld en het internet lijkt als maar trager te worden. Je gebruikt de computer inmiddels ook al enkele jaren en deze heeft in al die tijd nog nooit een echte servicebeurt gehad. Je kunt dan twee dingen doen: een nieuwe computer kopen, of je schoont je pc op en zorgt ervoor dat deze weer als nieuw werkt. Kortom, het is tijd voor een echt grondige schoonmaakbeurt.
 
Je pc of laptop wordt volledig van A tot Z nagekeken. Tevens worden allerlei virussen verwijderd en wordt de software ge-update. Bij Netsooj PC-Repair staan we voor je klaar om ervoor te zorgen dat je pc of laptop weer zo goed als nieuw is. De perfecte oplossing dus om je computer weer als nieuw te laten lopen.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar de kosten!

Heeft u problemen met u pc.

En hebben we elkaar al gesproken hierover, dan is dit de plek om even een programma te downloaden zodat wij uw pc kunnen overnemen van afstand.

Geef na installatie wel even via mail het ID nummer en WW door wat getoond wordt. En laat de pc/Laptop aan staan als dat afgesproken is/wordt.

Hoe werkt Netsooj PC Repair ?

Dat bepaal je samen met ons. Moeten we naar jou toe komen (alleen binnen beperkte afstand), breng je de pc of moet het van afstand gebeuren?  Het kan allemaal. 

Wat kost de computer hulp van Netsooj PC Repair ?

We verschillen per pakket in prijs, dit is afhankelijk van de behoefte, neem voor prijzen contact op met ons

Er is ook nog steeds de mogelijkheid om de pc naar ons te brengen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.ons even, wij reageren daar dan op!


Optimaliseren opstartbestanden.
Optimalisatie van harde schijf en geheugen.
Adviezen t.b.v. uw software keuzes.
Verwijderen overbodige en tijdelijke bestanden.
Totale herinstallatie Win7, Win8, Win10

Uw computerapparatuur en software controleren en testen.
Uw computer(s) voorzien van Virusprotectie.
Controle op virussen. (opsporen en verwijderen)
Instellen van uw internetverbinding. (ADSL, Kabel, & e-mail) , draadloze verbindingen en beveiligingen. (WiFi)
Randapparatuur (scanner, printer etc.) installeren.
Data Migratie Services [data en bestanden van PC 1 naar PC 2 overzetten]

Back-up gegevens; denk daarbij ook aan e-mail en favorieten.
Uw bestanden veilig stellen op CD of DVD.
Partitioneren. (opsplitsen harde schijf: C,D,E enz....).
Diverse Windows updates waaronder, Internet Explorer, Mozilla firefox, Edge,        Chrome, Media Player, Flash, Java en DirectX.
Installatie populaire free- en shareware.
Hardware storingen lokaliseren en oplossen.
Hulp (installatie en uitleg) bij een eerste start van een nieuwe PC.

☺ Maar ook: Persoonlijke computertraining zoals: uitleg e-mail, internetten en het gebruik van diverse software pakketten.